مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند

مادری مالک آپارتمانی در رهن بانک بوده فوت و به ورثه که دو برادرو دو خواهر رسید یکی از برادران سهم دو خواهر را قولنامه ای خرید
الان که میخواهند سند را به اسم دو برادر به صورت 2دانگ 4 دانگ به اسم بزنند . هر دو خواهر فوت شده و چند تا هر کدام ورثه دارند که بعضی از ورثه ها مجهول المکان هستند
با قولنامه ی که از خواهران دارند مشکل حل میشود یا ورثه خواهرها باید بیایند امضا کنند؟
چطوری اقدام کنند؟
با تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به طرفیت ورثه خواهران اقدام کنید و بر اساس موبایعنامه الزام به تنظیم سنو بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

برای انتقال سند باید یا همه ورثه خواهر امضا نمایند یا دادخواست اقامه بشود
و با توجه به اینکه بعضی از ورثه خواهر مجهول المکان هستند شما باید دادخواست در دادگاه تنظیم نمایید

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام باید امضا کنند وگرنه میبایست دعوای الزام تنظیم سند به طرفیت ورثه طرح نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به طرفیت وراث الزام به تنظیم سند مطرح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا دفترخانه اسناد رسمی به صرف قولنامه انتقال را نمی پذیرد یا باید از طریق دادگاه حکم قضایی جهت انتقال دریافت جهت امضا به دفترخانه باید مراجعه نمایند در هرصورت به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه و موضوع را اعلام نمایید تا راهکار مناسب به شما اعلام گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ورثه خواهر ها با گرفتن گواهی انحصار وراثت قائم‌مقام مورث خود میشوند