مشاوره حقوقی رایگان - وراث در برای حضور در دفترخانه در دسترس نيستند ولي انحصار وراثت داریم چکار باید کنم

با سلام
طبق یک وکالت فروش بنده وکیل شدم و اقرارنامه هم از موکلین گرفتم،،، (یک زمین بدون سند رسمی ولی قرارداد واگذاری از بنیاد مسکن داره) رو از موکلین خریدم .. و الان دو نفر از موکلین فوت کردن.. الان من کار انحصار وراثتشون رو انجام دادم بعنوان ذینفع. همسراشون هم در دسترس بودن و همکاری کردن .. الان برای اینکه در دفترخانه وراث جایگزین متوفی شوند ... قابل دسترسی نیستند چون کل وراث تقریبا 10نفری هستن هر کدومشون یک طرف کشور قرار دارن و بیشترشون در روستا زندگی میکنن ... الان من باید چکار کنم ... چون میخام سند بگیرم
ممنون از راهنمایی شما وکلای محترم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه تمام وراث طرح دعوا کنید و با حکم دادگاه اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

علیه تمام وراث طرح دعوا کنید و بعد اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
علیه همه وراث طرح دعوا نمایید وتا نشر آگهی شود.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید از همه وراث وکالت نامه بگیرید و سپس اقدام به درخواست سند نمایید یا دادخواست به طرفیت همه وراث اقامه نمایید تا دادگاه رای صادر نماید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق دادگاه الزام به تنظیم سند بدهید

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با سلام وکالت چون عقد جایزی هست به محص فوت موکل منفیه میشه و نمی‌تونید از طریق دادگاه الزام ورثه رو بخواهید. لذا ادامه کار و طرح دعوا در صورت پيگيري شما باید با اجازه دیگر موکلین برعلیه وراث موکلین متوفی باشد .