مشاوره حقوقی رایگان - سند تک برگ

با سلام و عرض ادب
بنده مالک قطعه زمینی با یک خانه کلنگی هستم، که وراث داشت.
و من تا زمان زنده بودن مادرم با هم در آن زندگی میکردیم. بعد از فوت مادرم به درخواست بنده، سایر برادران و خواهرم به دفترخانه رسمی آمدند و این قطعه زمین و خانه کلنگی را بنام بنده زدند. بنده هم برایش سند تک برگ گرفتم.

آیا فرزندان وراث میتوانند در صورت فروش این ملک از بنده شکایت کنند؟
البته هر کسی میتونه از هر فردی شکایت کنه، منظورم اینه که مالک جدید که بنده باشم، به کسی بدهکار خواهم شد یا خیر؟
ممنون و تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر چون به صورت قانونی و شرعی ملک به نام شما منتقل گردیده است که مالکیت شما از نظر قانون مورد احترام میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام متوجه سوال شما نشدم می توانید از پنل مشاوره استفاده نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر در مورد سند رسمی بنام شما ادعای کسی پذیرفته نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام نیاز به بررسی اسناد و مدارک و توضیحات بیشتر دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر وراث نمیتوانند مدعی شما بشوند به شرطی که قراردادی از همه وراث مبنی بر انعقاد عقد بیع یا صلح یا هبه داشته باشید