مشاوره حقوقی رایگان - رای کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی

من ی سال پیش تصادف کردم شدید، سه روز تو کما بودم
ی هفته تو ICU، ی هفته تو بخش، 14 روز فک کنم بستری
علاوه بر مشکل مغزی، دست راستم هم شکسته بود، دکتر مغز و اعصاب 5 ماه استعلاجی نوشت، دکتر ارتوپد هم سه ماه
من بعد سه ماه با کمک همکارام رفتم سر کار
یعنی سه ماه استعلاجی رو استفاده کردم
وقتی رفتم تامین اجتماعی همون استعلاجی ارتوپدی رو تحویل دادم، چون سه ماه لازم داشتم
بعد گفتن چون بیشتر از دو ماهه باید بری کرمان کمیسیون پزشکی، رفتم کمیسیون عکس دستمو نگاه کرد گفت دوماه تایید، برو نفر بعدی، هرچی گفتم پس اون ی ماه چی؟ جوابمو ندادن، گفتن برا شکستگی همینه، برو همون شعبه که اومدی،
برگشتم شعبه استعلاجی مغز و اعصابم رو فرستادم، اول که پیامک کمیسیون نميومد، ده بار رفتم شعبه تا پیامک اومد، رفتم کمیسیون مغز و اعصاب، دکتر اصلا مدارک منو ندید، خلاصه پرونده، سیتی اسکن، هیچ کدومو نگاه نکرد، فقط گفت تو که از 23/1/1400بستری نشده بودی ،گفتم نه ولی از 23/11/99 که بستری شده بودم دکتر 5 ماه برام نوشته، اون ارتوپدی رو بذار کنار، این 5 ماه من سه ماه لازم دارم، یکم پچ پچ کردن، بعد گفتن برو پیامک میاد برات، هرچی گفتم خب تاییده؟؟ جواب ندادن، گذشت بعد یک ماه زنگ زدم، فقط گفت نه تایید نشده خداحظ.
الان من چیکار کنم؟؟ یعنی هیچ راهی برا اون ی ماه نیست؟؟ تامین اجتماعی ها درست راهنمایی نمیکنن، لطفا راهنماییم کنید، مشکلاتم بعد تصادف ی طرف، این فکر کمیسون و بیمه هم ی طرف

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر مهلت دارید به نظریه کمیسیون اعتراض کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر خواهد بود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مهلت دارید به نظریه کمیسیون اعتراض کنید