مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی

سلام و عرض ادب
من بعد از حادثه حین کار (سقوط از ارتفاع) به کما رفتم و به دلیل ترما و 4 مرتبه عمل مغزی مبتلا به صرع و تشنج شدم و 30 درصد از جمجمه برداشته شده و چندین مشکل دیگر ولی در کمیسیون تخلف شد و فقط به صرع و برداشتن جمجمه ذکر شد و 56 درصد، به دیوان شکایت و بخاطر اینکه نظریه پزشکی یک امر تخصصی است و امکان صدور رای قضایی ندارد شکایت رد شد ولی چند مورد مشکل من ( تروما،آسیب شدید مغزی،خونریزی و 4 مرتبه عمل مغز،استفاده از دستگاه و پروتز و پلاتین و مشکلات ستون فقرات) محاسبه نشده و تخلف کردند و در چندین کمیسیون رای های مختلف صادر شده باید چگونه در تجدید نظر این تخلفات را اثبات کنم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام
متاسفانه مراجع قضایی معمولا در تصمیمات خودشون به نظر کمیسیون های پزشکی توجه میکنن. ولی شما با استدلال اونها را توجیه کنید که نظریه کمیسیون ها صحیح نیست. دادگاه ها میتونن در رای خودشون نظری های تخصصی را که برخلاف اوضاع و قرائن هست را مورد توجه قرار ندن