مشاوره حقوقی رایگان - رد شدن ماشین از روی پا و فرار راننده

با سلام. دوروز پیش راننده تاکسی اینترنتی از روی پنجه پای من رد شد و وقتی پیاده شد و متوجه شد درد شدید دارم سوار شد و با چیزی که داخل ماشینش گذاشته بودم فرار کرد.باامبولانس و پلیس تماس گرفتم و اورژانس .. نتیجتا گفتن مشکوک به شکستگی هست ولی اثبات نشد و گچ گرفتن.
راننده هم با اینکه شماره پلاکش داخل اسنپ هست چون فرار کرده حتی ماشینش توقیف نشد!
سوالاتم :

ایا میتونم علاوه بر اقدامات شخصی از خود شرکت تاکسی اینترنتی شکایت کنم؟و آیا میشه خسارت و دیه ازشون گرفت؟
آیا نتیجه داره که از خود فرد به دلیل فرارش و رها کردن من کنار کوچه و بردن چیزی که داخل ماشینش بود شکایت کنم؟
من شغل آزاد دارم و بخاطر مصدومیت یکماه از کار باز می مونم.آیا میتونم خسارت بیکاری از راننده بگیرم؟
آیا راهی هست که شکستگی رو اثبات کنیم تا بیمه بیشتر تعلق بگیره ؟
اصلا با این اوصاف از نظر قانون راننده الان هیچ جرمی مرتکب نشده؟؟؟؟و هر راننده ای باید بزنه فرار کنه؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از راننده مقصر می توانید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام باید اسناد و مدارک شما مورد بررسی قرار بگیرد در صورت تمایل به مشاوره و راهنمایی بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه اقدام نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر شما باید فقط از راننده شکایت نمایید و سپس درخواست ترسیم کروکی نمایید و به پزشکی قانونی مراجعه نمایید و

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام قابل پیگیری می باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی داد راه با بنده تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام باید اسناد و مدارک شما مورد بررسی قرار بگیرد