مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام من از کوچه ای با موتور رد میشدم که از داخل یک کوچه فرعی موتور سواری با سرعت به سمت چپ موتور من زد و من تعادل م رو از دست دادم و با زانو به ماشین سمت راستم که پارک شده بود زدم و ساق و زانوم از چند جا شکست . موتور سوار فرار کرد چون کوچه تاریک بود و موتور پلاک نداشت کسی هم آنجا نبود تا اینکه موتور سوار فرار کرد چند نفر از خانه هایشان بیرون آمدند و به اورژانس زنگ زدند. ولی به 110 زنگ نزدند چند روز بعد شکایت کردم واز من شاهد خواستن . شاهدین موتوری که به من زد را ندیده اند. ودوربین یا مدرک دیگری ندارم .حال باید چه کنم.پاهام پلاتینی شده 40 روز بیمارستان بودم تازه مرخص شدم . آیا شکایت فایده ای دارد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید درخواست تحقیقات محلی نمایید تا از طریق کلانتری تحقیقات در این خصوص در محل حادثه صورت پذیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
موضوع با تحقیق محلی و سایر دلایل قابل اثبات است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بررسی دوربین و تحقیقات از کسبه و مغازه دارهای اطراف را درخواست نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

درخواست تحقیقات محلی و بررسی دوربین کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع با تحقیقات محلی قابل اثبات می‌باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید شکایت و درخواست تحقیقات محلی کنید

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام اگر صورتجلسه پلیس رو بگیرین که چنین حادثه ای رخ داده می تونین از صندوق خسارتهای بدنی شکایت کنین و میزان خسارت رو میبایست پرداخت کنن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام درخواست تحقیقات محلی نمایید تا از طریق کلانتری تحقیقات در این خصوص در محل حادثه صورت پذیرد و صورتجلسه پلیس رو بگیرین که چنین حادثه ای رخ داده می تونین از صندوق خسارتهای بدنی شکایت کنین و میزان خسارت رو میبایست پرداخت نمایند