مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و فرار

دیشب من در حال دور زدن بودم که یه پراید به وسط ماشین من برخورد کرد ترسیدم و فرار کردم الان هم نمی تونم با خودم کنار بیام لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق پلیس راهور موضوع را پیگیری نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

احتمالا زیاد پلاک شما برداشته وعلیه شمادادخواست مطالبه خسارت میدهند.ضمن اینکه ازطریق دوربین های اطراف پلاک شما قابل دسترسی وشناسایی میباشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بهتر است به اداره راهنمایی رانندگی مراجعه کنید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.وقت بخیر
میتونید منطقه را چک کنید که اگر دوربینی در اطراف آن محل هست شماره پلاک خودرو را پیدا و استعلام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

منتظر ابلاغ بمانید
یا به کلانتری محل تصادف مراجعه نمایید