مشاوره حقوقی رایگان - استخدامی ناجا

سلام خسته نباشید من استخدامی ناجا هستم روانشناس نظر منفی داد بهم بعد رفتم تبریز یه دکتر دیگه اونم منفی داده بعدش امدم تهران بیمارستان امام سجاد برای کمیسیون امروز زنگ زدم بهداری تبریز گفت نوشتن طبق ماده 2 منع استخدام دارد.اخه برا چی .چطوری اعتراض بدم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به کمیسیون اعتراض دهید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

اعتراض دهید برای راهنمایی و مشاوره بهتر و بررسی تمام موضوعات در صورت تمایل طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.ژیلاقهرمانی

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به نظریه کمیسیون معترض تا در کمیسیون عالی مجددا رسیدگی شود