مشاوره حقوقی رایگان - استخدامی ناجا

سلام من 19سالمه و برای استخدامی میخام برم امروز داخل اتاق معاینه یه گیر بهم دادن که خط رو دستشه اما من نمیدونم جای چی و اندازش حدود نیم تا یک سانته الان منو دادن روانپزشک جریان این موضوع چی میشه آیا رد میشم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از لحاظ روانشناسی و روانکاوی مورد معاینه قرار گرفته و اعلام نظر خواهد شد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از نظر روانشناسی معاینه شده و اعلام نظر میشه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از نظر روحی و روانی بررسی می گردد و تصمیم گیری اعلام می شود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

هر گونه اثار خودزنی نیاز به معاینه و ارایه نظر روانشناس دارد. نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نگران نباشید معرفی به پزشک برای این است که مشخص بشود که آیا خودزنی است یا نه

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام ــ چون احتمال خت ود زنی و قصد خودکشی داداند، جهت اطمینان ارجاع ب روانپزشکی شده است. نگران نباشید و با اماگی درجلسه روانپزشکی حاضر شوید. روانپزشک نظر منطقی خواهد داد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام احتمال خودزنی و قصد خودکشی داده‌اند جهت اطمینان به روانپزشک ارجاع داده اند نگران نباشید و با آرامش درد جلسه حاضر شوید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام چون احتمال خودزنی داده اند به روانپزشک معرفی کردند. نگران نباشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نگران نباشید معرفی به پزشک برای این است که مشخص بشود که آیا خودزنی است یا نه