مشاوره حقوقی رایگان - استخدام کاردانی ناجا

سلام بنده فرزند جانباز هستم و دارای مدرک تحصیلی دیپلم کامپیوتر هستم و نیز دان 3 رشته ورزشی تکواندو را دارا هستم و برادرم بزرگم کارمند رسمی قوه قضایی هست و دارای کارت فعال بسیج نیز هستم .. آیا امکان دارد که در طول دوره استخدام رد بشوم؟ خیلی استرس دارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دشوار است اما بستگي به سوابق ‌تان دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به رعایت قوانین و شروط آن ارگان توسط شما دارد .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام نظر نهایی را گزینش می‌دهد داشتن بسیج برای شما مفید است ولی تاثیر صد در صدی ندارد اینکه برادر شما در چه ارگانی مشغول است ربطی به استخدام شما ندارد ولی اگر مشکلی نداشته باشید بعید است رد بشید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله اگر تخلف از مقررات
صورت پذيرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قبلا پاسخ داده شده است
رد یا قبول شما بدوا در صلاحدید ارگان مربوطه است و دوما بستگی به نتیجه گزینش شما بر حسب تحقیقات انجام گرفته و امتیاز بدست آمده دارد
به صرف داشتن دان 3 یک رشته ورزشی و برادر کوچک یک کارمند دادگستری بودن نمی شود گفت شما قطعا قبولید هرچند اینها جزو امتیازات محسوب می شود