مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک شکایت توقیف

فروشنده یکبار وکالت داده و مهلت وکالت تمام شد مدارک مورد نیاز رفع شکایت چیه ایا باید سند و کارت ماشین بفرستم راه دیگری هست ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
سوالتان خیلی مبهم و نامفهوم است. درست توضیح بدهید موضوع چیست؟

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق مرجع قضایی اقدام نمایید، نیاز به گفتگو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

برای تعویض پلاک خود فروشنده باید از خودرو رفع توقیف نماید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر و بررسی تمام موضوعات در صورت تمایل طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.ژیلاقهرمانی

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای تعویض پلاک خود فروشنده باید از خودرو رفع توقیف نماید