مشاوره حقوقی رایگان - خریدار فک پلاک نمی کند

سلام
خودرویی را ده سال پیش فروخته ام و مبلغ را کامل دریافت نموده ام. اما خریدار هنوز فک پلاک انجام نداده و حتی خودرو را به غیر فروخته است. با این وضع بنده چه اقداماتی باید انجام دهم و از چه طریقی . ممنون از راهنمایی تون

پاسخ ها :

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام دادخواست الزام به فک پلاک ارائه دهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دادگاه اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دادخواست فک پلاک بدهید.
اگر قرارداد ندارید می توانید با معرفی دو نفر شاهد دادخواست اثبات معامله و فک پلاک بدهید.
توجه داشته باشید بعد از فک پلاک می توانید از تخفیف بیمه ماشین استفاده کنید البته اگر تخفیفی داشته باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

میتوانید دادخواست فک پلاک و توقیف فیزیکی خود را نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست فک پلاک و توقیف فیزیکی خود را نمایید اگر قرارداد ندارید می توانید با معرفی دو نفر شاهد دادخواست اثبات معامله و فک پلاک بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست الزام به فک پلاک و دستور موقت مبنی بر منع ترددخودرو را درخواست نمایید

سامان نظری

جناب آقای سامان نظری :

باسلام دادخواست الزام به فک پلاک و تنظیم سند رسمی بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست الزام به فک پلاک و دستور موقت را مطرح نمایید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

دادخواست فک پلاک به طرفیت خریدار سابق و مالک فعلی مطرح کنید.