مشاوره حقوقی رایگان - شکایت تعویض پلاک

سلام
بنده یک ماشین را خریداری کردم متاسفانه هیچ مدرکی دریافت نکردم و در حال حاضر نه مدرکی از ماشین دارم نه قولنامه الان هم بخاطر شکایت تعویض پلاک ماشین سه روز در پارکینگ هست آیا میتوانم ماشین را آزاد کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ماشین را خریداری کرده اید با استناد با شهادت شهود می توانید دادخواست اثبات معامله و الزام به تعویض پلاک بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر معامله در بنگاه تنظیم شده، به اتحادیه مراجعه کنید تا یک نسخه از قرارداد به شما داده شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با عدم وجود مدارک خیر باید اثبات وقوع بیع ومالکیت خود بر خودرو را احراز شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی امکان پذیر نمی باشد می بایست شرایط دیگری را انجام بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید در مراجع قضایی مالکیت خود را ثابت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از اثبات وقوع بیع می توانید اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر باید مالک سند برای رفع توقیف اقدام کند اگر حاضر نشد شما دادخواست اثبات بیع و الزام مالک به تعویض پلاک دهید

یک وکیل :

با استناد به شهادت شهود دادخواست اثبات معامله بدهید و الزام به تعویض پلاک بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

با سلام
برای پیگیری موضوع میتوانید از طریق مراجع قضایی اقدام نمایید