مشاوره حقوقی رایگان - توقيف ماشين

من ٨ ماه پيش ماشينمو فروختم و قرار شد ٢ ماه بعد تعويض پلاك انجام بشه و من وكالت دادم بهشون هنوز انجام ندادن جواب تلفن هم نميدن مرتب هم پيام جريمه مياد واسه من بايد چيكار كنم پلاك رو توقيف كنم لطفا راهنمايي بفرماييد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست فک پلاک بدهید
درخواست دستور موقت نیز بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود از طریق دفاتر قضایی سلام دادخواست فک پلاک بدهید درخواست دستور موقت نیز بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما باید از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست فک پلاک بدهید همزمان دستور موقت برای توقیف هم بخواهید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

دادخواست فک پلاک و دستور موقت مبنی بر توقیف خودرو دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با ارایه کد ملی و استعلام پلاک از راهور تقاضای فک پلاک و توقیف خودرو را دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق راهور درخواست توقیف پلاک کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید یا در راهنمایی و رانندگی درخواست توقیف پلاک را مطرح نمایید و یا دادخواست الزام به فک پلاک خودرو و توقیف فیزیکی را در دادگاه اقامه نمایید

حسین جهانگیری

جناب آقای حسین جهانگیری :

سلام دادخواست فک پلاک رو طرح کنید و در کنارش دستور موقت برای توقیف بخواین

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست فک پلاک و دستور موقت مبنی بر توقیف خودرو دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست فک پلاک و دستور موقت مبنی بر توقیف خودرو دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید از طریق راهور نسبت به توقیف اقدام نمایید و یا دادخواست فک پلاک و دستور موقت مبنی بر توقیف فیزیکی اقدام کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

باسلام بهتر است دادخواست فک پلاک و توقیف خودرو را از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت کنید. تا موردرسیدگی قرارگیرد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باسلام از طریق راهور درخواست توقیف پلاک کنید