مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو جهت تعویض پلاک وطلبم

مورخه97/10/22خودروی پراید خودم راکه به جهت تصادف پارکینگ بود به دلایلی زیر قیمت به مسئول وقت پارکینگ فروختم حدود2م تومن از97مونده مورخ 99/6/12توقیف کردم هیچ خبری نشده چکار باید بکنم با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید دادخواست الزام به فک پلاک
و توقیف فیزیکی خودرو را مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست مطالبه وجه با احتساب تاخیر در تادیه روزانه از تاریخ طرح دادخواست لغایت اجرای احکام دهید . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به فک پلاک را مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

درخواست مسدود کردن کارت ملی اش را از طریق اجرای احکام بخواهید.

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را مطرح کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست مطالبه الباقی ثمن مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به وقوع عقد بیع باید نسبت به وصول وجه باقی مانده اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به فک پلاک
و توقیف فیزیکی خودرو را مطرح نمایید