مشاوره حقوقی رایگان - فروش به دو نفر

سلام.بنده در سال 97 خانه خریدم. درزمان تنظیم مبایعه نامه دربنگاه تمامی اسناد مربوط به ملک را از فروشنده اخذ نمودم.وکالت محضری هم گرفتم.خانه را هم تحویل گرفتم. حالا پس از 3سال چندروز پیش حکمی به دستم رسیده که شخصی ادعا کرده با یک برگه عادی این ملک را چندماه قبل من خریده.فروشنده متواری و مجهولال مکان است و رای غیابی بوده. تکلیف من چیست؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر فروش مال غیر انجام داده باشد قابل پیگیری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر رای غیابی بوده شما باید واخواهی نمایید و ادله و مستندات خود را ارائه
نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر فروش مال غیر انجام داده باشد قابل پیگیری است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توان به عنوان ورود ثالث نسبت به رای صادره اعتراض و درخواست ابطال معامله وی را بخواهید