مشاوره حقوقی رایگان - عزل نکردن وکیل و کارشناسی نشدن پرونده

سلام. اینجانب شاکی هستم و برای پرونده کیفری جعل امضا و استفاده از سند مجعول وکیل گرفتم. شکایت انجام شد. اما رسیدگی از طرف وکیل من خیلی اندک بود. جوری ک دادیار قرار منع تعقیب صادر کرد. و البته درخواست برای کارشناسی پرونده هم نشد.
حالا میخوام بدونم ما باید درخواست کارشناس میدادیم یا خود دادسرا موظف بود پرونده رو کارشناسی بده؟
و دیگه اینکه من میتونم بدون اینکه وکیلمو عزل کنم وکیل دیگه ای بگیرم برای ادامه راه؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بایستی تقاضای ارجاع امر بهکارشناسی می دادید .ودیگر اینکه اگر وکیل را عزل نکنید می توانید وکیل دیگری هم بگیرید وهم چنین می توانید تعیین کننده باشید که به طور مستقل وکالت کنند یا مجتمعا ..

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادسرا خودش اگر لازم باشه ارجاع میده کارشناسی.
بله

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر و بررسی تمام موضوعات در صورت تمایل طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید