مشاوره حقوقی رایگان - دستور فروش

با سلام
اگر به درخواست احدی از شرکای مشاعی گواعی عدم افراز واشتباها به نام احدی از شرکا که فوت شده صادر گردد و سپس درخواست فروش صادر گردد :
1-آیا دستور فروش و گواهی عدم افراز بایستی به وراث ابلاغ گردد یا مانعی ندارد؟
2-ا گر ابلاغ و اوراق قضایی به وراث متوفی یاد شده ابلاغ نگردد و نقشی در دعوی نداشته باشند پس از برقراری مزایده میتوانند ثمن سهم الارث خویش را بدون تشریفات قانونی دریافت کنند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور نیاز به گفتگوی متقابل و اخذ توضیحات بیشتر جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

ظاهرا درخواست فروش باطل خواهد بود و باید دعوا به طرفیت همه وراث و
سایر شرکا اقامه کرد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید