مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارثیه

سلام
عمه من از مادر بزرگم وکالت تام گرفته است. پدر من فوت شده و عمه ام برای تقسیم همکاری نمیکند. خانه ی ما قولنامه ایست و به نام مادرم است ولی عمه ام نمیپذیرد و ارث میخواهد.
آیا ما برای تقسیم ترکه شکایت کنیم عمه ام میتواند ادعای آن خانه را کند؟ یا فقط دادگاه به بررسی اموالی که در لیست ترکه آمده اقدام میکند؟ (با توجه به قولنامه ای بودن ملک)
ایا دادگاه بر اساس ادعای ایشون ممکن است از ما بخواهد تا آن را اثبات کنیم یا نه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اموال قولنامه ای هم ترکه محسوب میشوند مگر اینکه خلاف ان ثابت شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
توضیحات شما کافی نیست .اگر عمه شما از اموال پدر شما ارث می خواهد و خانه به نام مادرتان است از خانه چیزی به ایشان ارث نمی رسد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله در صورت ادعا ایشان در دادگاه بررسی میشود اما نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر خانه در مبایعه نامه به نام مادر شما باشد اصلا جز ماترک محسوب نخواهد شد و دادگاه فقط به اموالی رسیدگی خواهد کرد که در لیست ترکه جز ماترک باشد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام اگر قولنامه به اسم مادرتون است خیر در صورت تمایل به مشاوره و راهنمایی بیشتر لطفا فقط از طریق پنل کاربری دادراه تماس بگیرید ژیلاقهرمانی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در تقسیم ترکه طبق لیست اموال مهر و موم میشود و قولنامه ای بودن مانع تقسیم نیست . البته باید ثابت شود که از ترکه متوفی است . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر فروخته شده باشد در‌زمان حیات عمه شما حقی ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام همه اموال متوفی در حین فوت تقسیم میشود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

اموال قولنامه ای هم جزء ترک محسوب می گردد مگر اینکه خلاف آن اثبات گردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اموال قولنامه ای هم ترکه محسوب میشوند مگر اینکه خلاف ان ثابت شوند

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

با توجه به اینکه قولنامه و مدرک مالکیت به نام مادر شماست که قاعدتا جزء ترکه پدر مرحوم شما محسوب نمی شود پس ادعای مادربزرگ و عمه در دادگاه مسموع نیست . درخصوص عدم همکاری در تقسیم شنا دادخواست تقسیم را به طرفیت وراث ثبت بفرمایید نیازی به همکاری ایشان نیست . در ضمن توجه کنید که دادخواست بایستی به طرفیت نادر بزرگ باشد چون در دادگاه وکالت بین ایشان و عمه از درجه اهمیت برخوردار نیست