با سلام فرزندی که قولنامه دارد مالک محسوب می شود
سلام اصولا عقد شرکت عقدی جایز است و هر یک از شرکا حق دارند از شرکت خارج شوند لذا در صورت توافق مال مشاع فروخته می شود در غیر اینصورت از طریق محاکم به نرخ کارشناسی به فروش می رسد . معامله پدر شما مصداق معامله فضولی است و هر یک از شرکا که رضایت به فروش نداشته اند می توانند بوسیله اظهارنامه عدم رضایت خود به معامله را پدر و خریدار اعلام نمایند و دادخواست ابطال مبایعه نامه مطرح کنند .
باید گواهی حصر وراثت به علاوه اموال شناسایی و محاسبه شود
اگر در زمان حیات فروخته جز ترکه محسوب نمیشود
نیاز به گفت و گو دارد
با سلام نیاز به بررسی اسناد و مدارک دارد
با سلام .تراکتور برای صاحب قولنامه است.
سلام ننی توانند ادعا کنند
اگر پول شرکا راداده بوده و مالک بوده میتوانسته به هر کس تمایل داشته انتقال دهد و پسری که قولنامه دارد مالک هست و میتواند سند بگیرد
باسلام فرزندی که قولنامه دارد مالک است و می تواند برای تنظیم سند رسمی اقدام کند سایر ورثه حقی ندارند
سلام فرزندی که مبایعهنامه دارد باید دادخواست الزام به انتقال سند رسمی به طرفیت 7 نفر و سایر ورثه اقامه نمایید و و ابتدا باید درخواست انحصار وراثت اقامه نمایید تا تمام ورثه مشخص گردد
تکلیف اقامه دعوی است
با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است اگر واقعا مالک بوده است یعنی مالک شش دانگ، جای نگرانی نیست برای شما، زیرا الناس مسلطون علی اموالهم هرکس میتواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمیباشد تا قابل تقسیم باشد.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.