مشاوره حقوقی رایگان - بازپس گیری ملک هبه به همسر

سلام. یک ملک که ارث بنده بوده، چندین سال پیش مستقیما به نام همسرم کردم و اکنون ایشون تقاضای طلاق کردن. هیچ مالی هم این وسط رد و بدل نشده و فقط سند ملک از والدین بنده به صورت 6دانگ به همسرم منتقل شده. آیا امکان اثبات هبه بودن ملک و بازپس گیری ملک هست؟ سپاس فراوان.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله با شرایطی امکان استرداد ملک وجود خواهد داشت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت با شهود و دلایل دیگر باید ثابت شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دعوای رجوع از هبه یا ابطال معامله صوری و یا مطالبه ثمن معامله به نرخ روز مطرح کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو با شماست و باید مدارک بررسی شود لطفا تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت اثبات رابطه هبه وعدم رد و بدل شدن مبلغی بابت انتقال امکان‌پذیر است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق ادلره ثبت شرکتها اقدام نمایید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگ شاهدداشت باشید میتوانید دادخواست بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر آری امکان پذیر است اقدام نمایید
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید