مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام و عرض ادب
همسرم یک ملک با سند رسمی و دو ملک با ثبت در دفتر اسناد دارد که کارهای سند انجام شده ولی هنوز سند ندارد
در صورت اجرای مهریه آیا ملکی که سند رسمی ندارد توقیف میشود؟
و میتواند با قولنامه آنها را به نام فامیل بزنه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت شرایطی بله قابل توقیف هست و امکان دارد بنام کس دیگری کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولت آنچه که ملاک است در اداره ثبت سند مالکیت ثبتی خواهد بود و می تواند با مبایعه نامه منتقل نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ملک فاقد سند رسمی با شرایطی قابل توقیف است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ملکی که سندنداردتوقیف نمیشود،بله میتواندبفروشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بستگی به این موضوع دارد که چه زمانی اقدام به انتقال سند به نام خویشان کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله این امکان وجوئد دارد.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
تحت شرایطی امکان توقیف سندعادی هم هست
امکان انتقال هم به دیگران تاقبل از توقیف وجود داره

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام ...املاک فاقد سند غیرقابل توقیف است ....امکان انتقال هم وجود دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مهریه از طریق اجرای ثبت مطالبه شود امکان توقیف آن دو ملک نیست

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
له محض انتقال در دفتر اسناد رسمی به عنوان مالک شناخته می‌شوند حتی اگر سند تک برگ هنوز صادر نشده باشد و تا زمانی که به صورت رسمی به نام شخص دیگری منتقل نشده امکان توقیف وجود دارد
جهت مشاوره بهتر از طریق پنل مشاوره تلفنی میتوانید تماس حاصل فرمایید

محمدجواد قنبریها

جناب آقای محمدجواد قنبریها :

سلام و عرض ادب
بله امکان توقیف هست به شرط اینکه اطلاعات ملک و قولنامه هارا داشته باشید. و اینکه قبل از اعمال توقیف شما میتواند به نام غیر بزند.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.درصورتی که درتصرف همسرتون باشه واثبات کنید که مالکه بله امکان توقیف میباشد

راحله کیانی

سرکار خانم راحله کیانی :

درصورت ثبت در دفتر املاک اداره ثبت اسناد قابل توقیف می باشد

حسن شعبانی

حسن شعبانی :

خیرتوقیف نمی شود..باقولنامه می توان آن را منتقل نماید