مشاوره حقوقی رایگان - کد رهگیری آپارتمان

با عرض سلام و خسته نباشید بزرگواران لطفا راهنمایی بفرمایید چنتا سوال دارم
1)من میخوام یه آپارتمان بخرم بعد از پرداخت اول که انجام بدم و املاک کد رهگیری به من بده آیا املاک میتونه کد رهگیری رو باطل کنه بدون اطلاع من؟و آپارتمان رو به یکی دیگه بفروشن؟
2)و اینکه قبل از امضا مبایعه نامه چه مدارکی رو باید چک کنم؟
3)چطور متوجه بشوم سند در رهن و یا بازداشت اورگانی نیست؟
لطفا هرنکته ای هست که قبل از خرید ملک باید توجه کنم بفرمائید.
ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

املاکی نمیتواند کد رهگیری را باطل کند موارد زیادی در مبایعنامه باید مورد توجه قرار بگیرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر نمیتواند امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به محض اخذ کد رهگیری مبایعه نامه قفل شده و قابل انتقال وجه و ثالث و دیگر نیست در بانک بانک خاصی است یا باید از طریق اداره ثبت موضوع را پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
1- خیر نمی تواند
2- سند ملک را برسی کنید و پلاک ثبتی ملک را از اداره ثبت استعلام کنید که در رهن نباشن

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر برای بررسی توقیف بودن یا نبودن
ملک به اداره ثبت مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود مسنحضر باشید که به محض اخذ کد رهگیری مبایعه نامه قفل شده و قابل انتقال وجه و ثالث و دیگر نیست در بانک بانک خاصی است یا باید از طریق اداره ثبت موضوع را پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام برای بستن قرارداد حتما یک وکیل همراه خود داشته باشید