مشاوره حقوقی رایگان - خرید آپارتمان

باسلام من در سال 99 واحدی خریدم که تاریخ اولین پرداخت در قولنامه 23 تیر بود و تاریخ کد رهگیری برج 6 هستش و این ملک را از شخص خریدم که در تاریخ 30 بهمن باید سند میزد که من عدم حضور گرفتم و روزانه 100 هزار تومن خسارت در قولنامه زده ولی این ساختمان را مترو ساخته و در تاریخ 23 مرداد حق امتیاز مترو را به نام من زده و در متن حق امتیاز مترو نوشته که کلیه هزینه های مربوط به سند به عهده خریدار میباشد آیا با توجه به اینکه تاریخ قولنامه املاک قبل از تاریخ انتقال امتیاز است بر اساس قولنامه جریمه تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب مستلزم بررسی اسناد و مدارک میباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن قولنامه و شرایط قرارداد بررسی شود تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
جریمه بابت چه ؟
اگر منظورتان وجه التزام قراردادی است باید بدوا قرارداد مذبور مورد برسی قرار بگیرد تا بتوان اظهارنظر دقیقی نمود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بهتر است ، حضوری مدارک خود را نزد وکیل دادگستری محل خود ببرید تا پس از مطالعه آن مشاوره دقیق دریافت نمایید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه سوال شما چندین بعد دارد که باید هریک را بررسی کنیم چندین سوال را در قالب یک سوال مطرح کرده اید با توجه به اینکه معاملات و تصرفات در این موارد متعدد بوده است باید اسناد شما را رویت کنیم وسپس به نظر قطعی برسیم

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ این سوال در ابعاد مختلف قابل بررسی است بهتر است تماس بگیرید

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

با اثبات تاریخ مقرر جهت تعلق خسارت میتوایند از همان تاریخ مطالبه نمایید‌.اگر در قولنامه این تاریخ قید شده و قابلیت اثبات هم داشته باشد(طرف مقابل ادعای حعل و ... ننماید) میتوانید از همان تاریخ مطالبه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست قرارداد شما بررسی شود توافقات شما مهم به صورت کلی نمیتوان پاسخگو بود مطابق تعهدات خود عمل نماید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
در این مورد بررسی قولنامه خرید و فروش ملک بسیار حائز اهمیت است و برای پاسخگویی به سوال شما، بهتر است متن کامل قولنامه مطالعه شود. با این حال، بر اساس توضیحات شما، به نظر می‌رسد که در قولنامه خرید و فروش ملک، شرایط متفاوتی برای پرداخت جریمه یا خسارت در نظر گرفته شده است.

به طور کلی، اگر در قولنامه خرید و فروش ملک شرایط مشخصی برای پرداخت جریمه یا خسارت در نظر گرفته شده باشد، قانوناً شما باید این شرایط را رعایت کنید. اما با توجه به اینکه شرایط قرارداد بر اساس توافقات میان طرفین متفاوت است،