مشاوره حقوقی رایگان - خرید آپارتمان

سلام وقت بخیر. بنده ساکن اصفهانم میخام یه آپارتمان تهران خریداری کنم. از کجا متوجه بشم ملک در رهن جایی نیست و سند بطور کامل آزاده و جزوه اموال توقیفی نیست. و کلا چه چیزایی در نظر بگیرم در معامله که مشکلی پیش نیاد برام.
و با کد رهگیری می‌توان آزاد بودن ملک رو متوجه شد و اینکه ملک قبلا به فروش نرسیده باشه.
ممنونم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اولاً می‌توانیدبا مراجعه به اداره ثبت اسناد نسبت به اینکه ملک در رهن بانک یا مرجعی است یا نه مطلع شوید آخرین وضعیت مالکیت را از همان طریق می‌توانید پیگیری نمایید و حتماً با کد رهگیری معامله خود را به ثبت برسانید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از استعلام دفتر اسناد رسمی ثمن معامله را پرداخت کنید اگر مشکلی نداشت مبلغ را واریز کنید و سند بزنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به اداره ثبت مراجعه کنید از این طریق وضعیت مالکیت را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با مراجعه به اداره ثبت اسناد نسبت به اینکه ملک در رهن بانک یا مرجعی است یا نه مطلع شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام قبل از خرید خانه ، با ارائه کپی سند به دفترخانه مراجعه تا
استعلام بگیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قسمت عمده ثمن را موکول به انتقال سند مالکیت کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا نسبت به وضعیت ملک در ثبت پیگیری کنید و در قرارداد هم قید شود که هر گونه توقیفی ورهن بانک و مستحق الغیر بودن و..غیره بر عهده فروشنده است و در صورت آزاد نبودن در زمان انتقال موجب فسخ قرارداد میباشد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به اداره ثبت مراجعه کنید از این طریق وضعیت مالکیت را پیگیری کنید