مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در انجام تعهدات فروشنده

سلام. من یک واحد آپارتمان برج یک 1401 خریدم و فروشنده به تعهدات توی مبایعه نامه مبنی بر ارایه تاییدیه شهرداری به دلیل نداشتن تاییدیه آسانسور تا امروز که برج شش 1401 هست عمل نکرده و آسانسور ساختمون تاییدیه نداره و هزینه تاییدیه با پیگیری فروشنده حدود پنجاه میلیون شده و ایشون میگه من این هزینه رو بدون کمک بقیه مالکین واحدها پرداخت نمیکنم. آیا ایشون با توجه به اینکه گفته مبلغ رو برا صدور تاییدیه پرداخت نمیکنم میتونه ابراز پشیمونی کنه چون چوی مبایعه نامه قید کردیم ولی تاریخ نزدیم تا کی ، الان این بند پشیمانی همچنان پایدار هستش یا باطله ؟ و فروشنده الزام به انجام تعهداتش هست یا نه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بند پشیمونی اعتباری ندارد و نمی تواند قرارداد را فسخ کند.
شما می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد
الزام به ایفای تعهد قراردادی را مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر به تعهدات عمل نکرده میتوانید با ارایه ادله کافی دادخواست دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

امکان پشیمونی نیست باید به تعهداتش عمل کند.

یک وکیل :

مفاد قرارداد باید انجام شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست الزام به ایفای تعهد مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال واضح نیست شروط مبایعه باید بررسی شود تا بتوان پاسخ مناسبی به شما ارائه داد