مشاوره حقوقی رایگان - سود چک

سلام به شخصی چک دادم
به دلیل اعتمادی که بهش داشتم چک رو تاریخ نزدم
شخص تاریخ چک رو خودش 2 سال قبل تر درج کرده و برگشت زده
ایا سودی که به چک تعلق میگیره بعنوان دیرکرد، از مورخ برگشت خوردن چک محاسبه خواهد شد یا از مورخ تاریخ پرداخت روی چک؟
.
و سوال دوم
من شاهد دارم که چک رو برای خرید کالا دادم به شخص و میتونن نسبت به تاریخ چک شاهد باشن فاکتور خرید دارم از شخص، این موارد نسبت به درج کذب تاریخ در دادسرا برای من مدرک خواهند بود؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بستگی به این دارد که در دادخواست مطالبه کرده باشند ولی معمولاً از تاریخ صدور چک مطالبه می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اگر در دادگاه اعلام کنید موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و به راحتی قابل تشخیص است .
خسارت تاخیر از تاریخ سر رسید یعنی دو سال پیش محاسبه می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خسارت تاخیر تادیه از تاریخ
صدور چک ، طبق شاخص سالانه بانک مرکزی محاسبه خواهد شد