مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد کاری

سلام. من قرارداد خود را با پیمانکار فسخ کرده ام و کل مبلغی که بابت کار باید به ما بدهد34میلیون است و مبلغ 23میلیون به ما داده و 11میلیون مانده که به ما بدهد و در قرارداد ذکر شده که 20درصد از کل پول کسر خواهد شد و بعد از تایید مهندس ناظر به ما داده خواهد شد آیا چون قرارداد فسخ شده ما نمیتونیم خواهان این 20درصد هم باشد قبل از اینکه توسط مهندس ناظر تایید بشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توضیحات شما مبهم است بهر حال باید یر اساس قرارداد عمل کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید متن قرارداد بررسی گردد