مشاوره حقوقی رایگان - حق بیمه

با سلام
یک شرکت به دلیل توقف کار و مشکلات مالی، تعدادی از کارگران را مرخص کرده و به آنها گفته که فعلاً سر کار نیایید.
این افراد بدون داشتن برگۀ مرخصی در منزل مانده اند. از ورود آنها به محل کار ممانعت شده است.
نه مرخصی، نه تسویه، نه اعلام عدم نیاز. هیچکدام در مورد این افراد اجرا نشده.
حال پس از گذشت چند ماه، حق بیمۀ این افراد پرداخت نشده و شرکت برای آنها اصطلاح «ترک کار» را به تأمین اجتماعی اعلام کرده است.
تکلیف حقوقی این افراد چیست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کارگران می توانند از طریق اداره کار شکایت کنند و حق و حقوق خود را مطالبه کنند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شکایت به اداره کار ضمن استفاده از حقوق بیکاری

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت اثبات قصور کارفرما عدم تسویه حساب در موعد مقرر کارفرما بایدپاسخگو حقوق و مزایای معوقه کارمندان باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صورت قصور می توان شکایت نمود اما حق و حقوق شما قابل مطالبه است.