مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

سلام خسته نباشید وقتتون بخیر
بنده سال 97 در یک فروشگاه مواد غذایی کار کردم قبل از اعزام به خدمت
و طی این سال از سوی کارفرما برای من بیمه رد نشد و حقوق رو به صورت نقدی تسویه میکردند
میخواستم بدونم بابت بیمه میتونم پیگیری کنم یا امکانش نیست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر رابطه کاری احراز شود
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به دلیل آنکه حقوق را نقدی پرداخت می‌کرده است فیش حقوقی برای اثبات اینکه آنجا کار می‌کردید نداشته‌اید می‌توانید با استناد به شهادت شهود به اداره کار شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بازرس كار و تامين اجتماعي محل مراجعه نماييد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله کارفرما موظف بوده است از ابتدا شما را بیمه نماید

شما می‌توانید شکایت کنید تا سوابق را به بیمه خود اضافه نمایید بسیار اهمیت دارد این سوابق

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و