مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

من 4 سال تویه یه کارگاه کار میکنم کارفرما بیمه مرا ثبت کرده حدود چند ماهی میشه اما پول را واریز نمیکند آیا تو این شرایط میتوان از حساب بانکی کارفرما برداشت کرد و به حق بیمه واریز کرد ، و آیا بعد از چند وقت میتوان این کار انجام داد ، تو هر زمانی ممکنه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید شکایت خود را پیگیری کنید.
در هر زمانی قابل مطالبه است به شرطی که بتوانید اثبات کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما باید شکایت خود را در خصوص پرداخت بیمه معوق در اداره کار یا از طریق کمیسیون مطالبات اداره بیمه پیگیری تا پرداخت بیمه میسر گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
از طریق اداره کار شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت بیمه معوقه به اداره کار شکایت کنید

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

باسلام
شما نخست باید از طریق اداره کار، هیات تشخیص یا حل اختلاف، مشارالیه را محکوم نموده و سپس از طریق تامین اجتماعی و یا دادگاه حسب مورد، مبادرت به برداشت پول مذکور نمائید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام جهت پیگیری بیمه معوقه خود از طریق اداره کار شکایت کنید. پس از بررسی در هییت تشخیص و صدور رای ملزم ب پرداخت تواهند شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اول باید از طریق اداره کار شکایت خود را مطرح کنید