مشاوره حقوقی رایگان - گم کردن سفته توسط کارفرما

باسلام من یه مدتی در جایی مشغول به کار بودم و برای حسن انجام کار یک سفته به کار فرما داده بودم ولی زمانی که از اونجا اومدم بیرون کار فرما گفته که سفته ی منو گم کرده
منم میخوام شکایت کنم و برای این کار شاهد و پیام های واتساپ کار فرما و .... هم دارم ولی درسفته نوشته نشده که اصلا به نام کیست یا .....
و من از سفته عکسی چیزی ندارم و نمیدونم شماره ی سفته چی هست میخواستم بدونم به دلیل خیانت در امانت میتونم شکایت کنم و اینکه حکم دادگاه احتمالا چی میشه ؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

اول یک اظهارنامه ارسال کنین به کارفرما بعد نتیجه اظهارنامه شکایت مطرح کنین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

چرا از سفته کپی نگرفتید به بانک ملی مراجعه نمایید جهت پیگیزی سفته و بعد از کارفرما رسید بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درحال حاضر اظهارنامه ای در خصوص استرداد سفته ها ارسال دارید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام اگر طرف عامدانه سفته ها را مفقود کرده باشد در اینصورت عمل ایشان مطابق با ماده 674 ق م ا بوده و خیانت در امانت می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً برای استرداد سفته مشخصات کامل آن را داشته باشید درهر صورت می‌توانید اظهارنامه رسمی استرداد سفته را درخواست نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیانت در امانت محسوب نمی شود
می توانید دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر فقط اگر کارفرما بر روی سفته اقدام قانونی انجام داده باشد امکان شکایت خیانت در امانت وجود خواهد داشت و شما باید دادخواست حقوقی استرداد لاشه سفته را اقامه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت باید برای دادگاه موضوع محرز شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما باید دادخواست استرداد سفته ها مطرح کنید . البته بدون ذکر شماره سفته ها مشکل است اگر از بانک سفته خریده اید به همان شعبه مراجعه کنید و با ارائه کد ملی درخواست کنید شماره سفته ها را به شما بدهند