مشاوره حقوقی رایگان - سفته حسن انجام کار

سلام وقت بخیر من حدود دوسال پیش 40 میلیون تومن سفته بابت حسن انجام کار به یک شرکت خصوصی دادم روی سفته حسن انجام کار نوشته نشده و دقیق یادم نیست که روی سفته تاریخ زدم یا اینکه در وجه شرکت نوشتم یا نه فقط یادمه که پدرم پشت سفته رو امضا کرده داخل قراردادم نوشته شده که شاغل موظف 40 تومن سفته بابت ضمانت به شرکت ارائه نماید. قرارداد یک نسخه بوده و من فقط یک کپی ازش دارم که کارفرما فقط مهر زده و امضا نکرده الان این قرارداد اعتبار داره؟ ته برگ سفته هارو دارم تقریبا یک ماهه که قطع همکاری کردم. کارفرما میتونه سفته ها رو اجرا بزاره ؟ با توجه به اینکه از دادن سفته خودداری میکنه

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
به نظرم اظهارنامه ارسال تقاضای استرداد لاشه سفته های امانی را از کارفرما بکنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اصل قرارداد فاقد امضاست ؟
اظهارنامه مبنی بر استرداد سفته های ضمانی به لحاظ قطع همکاری ارسال نمایید
در صورت تمایل به مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا اگر بابت حسن انجام کار بوده وضرری به کارفرما وارد کرده باشید بله ایشان میتواند سفته ها رو به اجرا بگذارد
ثانیا اگر ضرری متوجه کارفرما نشده باشد میتوانید ابتدا باارسال اظهارنامه به ایشان متذکر شوید که نسبت به استرداد اصل سفته ها به شماره های .....اقدام نماید
ثالثا در صورت عدم استرداد میتوانید دادخواست استردادد سفته ها را مطالبه وثبت نمایید