مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام.
وقت رسیدگی به لحاظ عدم وصول پرونده از قاضی شعبه به دفتر تجدید و به وقت نظارت تعقیر کرد
این برام اومده بعد دادگاه که برا اعسار مهریه رفته بودم ؟

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.یعنی تا زمان وقت نظارت پرونده رو بررسی میکنن و به این معنی است کهپرونده شما یادآوری باشد برای دادگاه.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

وقت نظارت وقتی است که لزومی ب حضور شما نیست و قاضی خودش پرونده را رسیدگی میکند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به پرونده شما در دست قاضی شعبه و دفتر شعبه اعاده نشده است این پیام در سامانه ثبت شده

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

وقت نظارت وقتی است که نیازی به حضورشماوطرف دیگردعوانیست وقاضی بدون حضورطرفین به پرونده رسیدگی می نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

وقت نظارت در خصوص روند داخلی شعبه می باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مربوط به خود شعبه است به شما ارتباطی ندارد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام چیز خاصی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام وقت نظارت برای انجام کاری صادر میشود و تا زمان محقق شدن آن کار ، وقت نظارت تعیین خواهد شد

مهدي  داودي

مهدي داودي :

پرونده در وقت نظارت توسط قاضی بررسی و تصمیم مقتضی گرفته می شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

وقت نظارت مربوط به خود شعبه است ک قاضی پرونده را بدون حضور اصحاب دعوا ملاحظه می کند