مشاوره حقوقی رایگان - اجاره بها

با سلام. مستاجر من 4 ماهه اجاره نداده هرماه دو میلیون بود و کلا پول پیش ایشون بیست میلیون بوده دفتر خدمات قضایی طرح شکایت کردم آیا میتونم حکم تخلیه فوری ایشونو بگیرم و چقدر زمان میبره

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت عدم انجام تعهدات منجمله عدم پرداخت اجاره بها را به دادخواست تخلیه مطرح نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام کمتر از یک

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید حکم نخلیه بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مدت اجاره تمام شده بله میتوانید درستور تخلیه فوری بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ قبلا ارائه شده