مشاوره حقوقی رایگان - آیا میتوانم به صورت قانونی در دفتر او کار کنم؟

فردی دفتر بیمه دارد و من به عنوان کارمند او در آن دفتر شروع به کار کرده ام اما به تازگی متوجه شدم که گویا او زمانی حق گرفتن کارمند را دارد که حقوق کارمند را براساس حقوق قانونی او بپردازد اما حقوقی که او برای من در نظر گرفته است کمتر از حق قانونی کارمند است.البته من از این موضوع راضی هستم و شکایتی ندارم که حقوق من کمتر است.اما با این حال میخواهم بدانم ایا کار کردن من به عنوان کارمند با این حقوق غیر قانونی(هرچند توافقی)جایز و قانونی است؟یا باید این کار را با این حقوق کم ترک کنم؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بستگی به خودتان دارد ولی بابت حقوق قانونی می توانید شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر شما اعتراضی نداشته باشید ایرادی ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید بعدا از طریق اداره کار شکایت نمایید