مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت بیمه

با سلام
کارفرمای من یک اداره دولتی میباشد در بدو استخدام از طریق یک شرکت پیمانکاری(تامین نیروی انسانی) جذب اداره شدم و مشغول کار شدم اما پس از دو سال قوانین اداره تغییر کرد و مستقیما با خود اداره دولتی قراداد بستم و دیگر زیر نظر پیمانکار نبودم
امروز بطور اتفاقی سوابق بیمه‌ای خود را دیدم
متاسفانه متوجه شدم پیمانکاری که پانزده سال پیش اداره را ترک کرده و رفته هست در سال هشتاد و پنج شش ماه از سوابق بنده را رد نکرده در حالی که من در اداره مشغول بکار بودم
شش ماه اول سال هشتاد و پنج باید توسط پیمانکار پرداخت میشد و شش ماه بعدی ما زیر نظر مستقیم خود اداره مربوطه رفتیم و قرارداد با اداره بستیم که بیمه ان پرداخت شده است
لازم بذکر است که سال هشتاد و چهار و حتی سه ماه از سال هشتاد سه بطور کامل توسط پیمانکار پرداخت شده است ولی چون متوجه شده بود دیگر قراردادش با اداره در حال اتمام است دیگر پرداختی نداشته است
ممنون و سپاسگذار میشوم راهنمایی بفرمایید که چگونه میتوانم این شش ماه را به سوابق بیمه‌ایم اضافه نمایم تا انقطاعی در پرداخت بیمه‌ام صورت نپذیرد
آیا میتوانم اداره را ملزم به پرداخت حق بیمه کنم یا اینکه خودم آن شش ماه را پرداخت نمایم تا انقطاع بیمه‌ایی نشوم
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید تا

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اداره متبوع شما مکلف به پرداخت بیمه معوقه پیمانکار می‌باشد چرا که بعد از تسویه حساب با پیمانکار بایستی مفاصا حساب بیمه تامین اجتماعی را از وی دریافت می نموده و با توجه به تعلل و قصور باید پاسخگو باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید در اداره کار از او شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شمت می توانید بابت عدم ارسال بیمه و عم پرداخت تمام حقوق خود اقدام نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در هیئت تشخیص اداره کار پیگیری نمایید