مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ضرر و زیان بعد از فسخ قرارداد

باسلام
بنده خودرو مگان در سال بهمن 99به قیمت 400خریدم بعد از مدتی متوجه شدم عیوب پنهان دارد سریع وکیل گرفتم ودرخواست فسخ کردم یکسال طول کشید رای به فسخ دادن
سوال بنده اینه اکنون ضرر وزیان بنده بعد یکسال چگونه محاسبه میشود
آیا باید جداگانه درخواست ضرر وزیان بدهم
یا اینکه قاضی این موضوع را درنظر میگیره
با تشکر

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورتی که در دادخواست تقدیمی این موضوع منظور شده باشد �‌توانید تعیین تکلیف خسارات وارده را از دادگاه بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید جداگانه دادخواست مطالبه خسارت و هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل را مطرح نمایید