مشاوره حقوقی رایگان - قرض با دادن چک

با سلام به دامادم وقتی میخواست ماشین بخره مبلغ 70 میلیون با چک حامل کمک کردم و الان به مشکل برخوردیم و دختر میخواهد ازش جدا بشه و ایشان قرض مرا نمیدهند چک را هم فروشنده ماشین نقد کرده چطور میتوانم شکایت کنم از دامادم باید شکایت کنم یا از فروشنده ماشین.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه به طرفیت داماد و نقد کننده وجه چک

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا اظهارنامه رسمی به داماد خود ارسال و تقاضای استرداد مبلغ قرض را به نمایید سپس به استناد اظهار نامه ابلاغ شده و وجه واریزی و تصویر چک علیه داماد خود را درخواست مطالبه وجه رادرخواست کنیم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست مطالبه وجه به طرفیت داماد و فروشنده ماشین اقامه نمایید یا دادخواست اثبات مالکیت دو یا سه دانگ خودرو را اقامه کنید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید به طرفیت داماد خود اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست مطالبه وجه به طرفیت دامادتان بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه چک داده اید به نظر نمی توانید قرض را ثابت کنید مگر اینکه شهود معرفی کنید‌

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با شهادت شهود ـ رسید چک و یا هر دلیل دیگری ، دادخواست مطالبه وجه بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید علیه او دادخواست مطالبه بدهید