مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام با عرض خسته نباشید اینجانب ف. که در سال 99خانومی رو که از بابت فامیلی شناخت داشتم و بعدا یه مدتی صیغه ی بنده بود من پارسال مبلغ 83میلیون پول رو به حساب این خانوم واریز کردم به عنوان قرض یعنی گفت6ماه دیگه بهت برمیگردونم منم از طریق بانک این مبلغ رو به حساب این خانوم واریز کردم حالا صیغه این خانوم تمووم شده میگه که تو پولی به من ندادی اگر هم دادی کارت کن دست خودت بوده خودت خرجش کردی بعد من شکایت رو انجام دادم حالا امروز دادگاه داشتم قاضی پرونده اعسار بنده رو رد کرد چون شاهد هایی که برگه اعسار رو پر کردن و امضا کردن نیومدن دادگاه بعد قاضی گفت یا از دوباره اقدام شکایت کن با شاهد های دیگر یا پول رو واریز کن تا به پرونده ت رسیدگی کنم حالا میخواستم ببینم من اگه هزینه ی اعسار رو بپردازم دستم به جایی بند هست یعنی میتونم به پولم برسم یانه ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر بابت وجهی که با ان خانم پرداخت کردی دادخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی دادی بایستی نسبت با حکم اعسار تجدیدنظرخواهی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله با استناد به پرینت بانکی می توانید پرونده خود را پیگیری کنید.
نتیجه دادگاه قابل پیش بینی نیست.

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

این هزینه مربوط به هزینه دادرسی هست اگر اعسار پذیرفته شود نیازی به پرداخت نیست و اگر پذیرفته نشود باید هزینه دادرسی را پرداخت کنید تا تازه پرونده شروع به رسیدگی شود ، اینکه حتما دستتان به جایی بند هست یا نه ! بستگی به مدارک و شواهدی دارد که بتواند قرض بودن آن پول را اثبات کند ، مثل رسید یا دست نوشته ای یا حتی پیامی که نشان دهنده قرض بودن این پول باشد ، نتیجه خیلی قابل تضمین نیست ولی در هر صورت اگر هزینه دادرسی پرداخت نشود اصلا به موضوع رسیدگی نمیشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نتیجه اقدام قضایی قابل پیش بینی نیست.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام برای اثبات قرض بودن پولی که با آن خانم داده اید رسید بانکی و شهادت شهود لازم می باشد اما برای هزینه دادرسی اگر دادخواست اعسار پذیرفته نشود باید هزینه را پرداخت کنید تا پرونده به جریان بیفتد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
اعسار از هزینه دادرسی اگر پذیرفته نشود باید هزینه را پرداخت در صورت محکوم له شدن محکوم علیه باید پرداخت نماید
باید قرض بودن را به استناد شهود و پیام و پیامکهای رد و بدل شده وپرینت واریز اثبات نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله مبلغ هزینه دادرسی را پرداخت نمایید
احتمال اینکه نتیجه بگیرید زیاد است