مشاوره حقوقی رایگان - نم به داخل اتاق خواب همسايه

همسايه پشت خانه ما رفته شكايت كرده مثل اينكه خسارت هم آمده گفته از پشت دستشويي شما به خانه ما نم ميدهد البته شوراي حل اختلاف هم آورده نگاه كرده بود ولي من مطمئن نيستم از خانه ما نم بدهد چون كه خانه اش نسبت به حياط خودش 3 پله مي خورد تا به اتاق و محل سكونتش برسد من حتي سيفون فاضلاب را پر از آب كردم چند ساعت ماند ولي آب سيفون كم نشد واز بابت لوله هاي انشعاب هم مطمئن هستم كه آب نميدهد حلا تكليف ما چيست بهمن ماه هم دعوت به قوه قضاييه آمده ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.قطعا کارشناس مشخص مینماید.درصورتی که نظریه ی کارشناسی به ضرر شماس میتوانید اعتراض کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً در این گونه مسائل بایدبه صورت فنی و تخصصی توسط کارشناس رسمی دادگستری تایید گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وقتی تامین دلیل شده و کارشناسی شده احتمالا اب از ساختمان شماست مگر خلاف انرا ثابت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر تامین دلیل شده باشد باید جبران خسارت گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درخواست کارشناس رسمی نمایید تا از ملک بازدید نمایید و علت مشخص گردد