مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پلاک فروخته شده

سلام من 4 سال پیش یک سمند فروختم هنوز طرف از پلاک من استفاده میکند و تعویض پلاک نمی‌رود چه کارکنم کجا برم واسه شکایت؟!

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست الزام به فک و تعویض پلاک و دستورات موقت مبنی بر توقیف فیزیکی خودرو را درخواست نمایید

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام به پلیس راهور مراجعه نماید و تقاضای توقیف ماشین را بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست مناسب ثبت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست فک پلاک و دستور موقت توقیف پلاک بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق پلیس راهور توقیف پلاک کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دفتر خدمات قضایی ، دادخواست الزام به فک پلاک را به طرفیت خریدار اقامه نمایید یا به راهنمایی و رانندگی درخواست توقیف پلاک را مطرح کنید و

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با در دست داشتن مبایعه نامه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده و دادخواست فک پلاک بدهید