مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از خودرو معیوب

با سلام بنده خودروی خریدم به صورت شفاهی گفتن موتور تازه تعمیر. بعد خرید متوجه ایراد اساسی شدم و اینکه 4 روز بعد تامین دلیل زدم و کارشناس دادگستری 14 ملیون خرج موتور و اینکه عیب قبل از تاریخ خرید بود و عیب پنهان بود رو تائید . شورا رای داد بعد دفاع من و فروشنده که فروشنده به شما آهن پاره فروخته و دعوا بنده رو رد کرده.
حالا میخوام اعتراض بزنم بگم که من موقع قولنامه3 نفر شاهد دارم که فروشنده گفتن تازه تعمییره حتی تو دادگاه هم گفتش تازه تعمییر فاکتور آوردن ولی گفت گفتم اهن پاره دادم . اولشم تو دادگاه میگم سالم دادم خودت بردی داغون کردی .قولنامه نمایشگاهی داریم نه نوشتیم آهن پاره نه موتور سالم ی قولنامه خرید فروش نمایشگاهی داریم.
میخوام اعتراض بزنم
شاهد دارم 3 تا که تو دادگاه قبل نخواستم مزاحم بشم بگم بیان . نظر کارشناس تامین دلیل داشتم نوشته این ایراد موتور عیب پنهان میباشد
من دنبال ارش معامله از بابت موتور بودم
از وکلای محترم و قابل احترام نظر میخوام چی میشه .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا شما شکایت خود را به صورت اشتباه اقامه کرده اید و شما باید دادخواست تنفیذ فسخ بیع به علت خیار تدلیس و عیب و استرداد ثمن را اقامه نمایید و