مشاوره حقوقی رایگان - موضوع شارژ ماهیانه و عمرانی برج های مسکونی

با سلام و احترام،
در سال جاری شارژ جاری را بدون تصویب در مجمع عمومی و اخذ موافقت اعضاء حدود 70% هیأت مدیره افزایش داد.
سپس مشاعات در لابی را اجاره داد و ماهیانه حدود 7/5 میلیون تومان اجاره بهاء دریافت می کند و آنرا هم داخل شارژ جاری برده و ذخیره عمرانی که برای مالکان است ننموده است
لذا نسبت به افزایش غیر عادی شارژ ماهیانه و سپس استفاده از حق اجاره مالکین که بدون مجوز آنها را به شارژ جاری اضافه کند اعتراض داریم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق هیئت مدیره ساختمان موضوع را مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام افزایش شارژ ماهانه ، با تصویب اکثریت مالکان امکان دارد و

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام نیاز به گفتگو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید،ضمن اینکه می توانید از طریق هیئت مدیره ساختمان موضوع را پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

طرح دعوی امکان پذیر است بدوا از طریق اظهارنامه اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابطال مصوبات هیات مدیره را ارایه بنمایید

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام در صورت غیر قانونی بودن شارژ شما می توانید پرداخت نکنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اعتراض خود را در جلسه مطرح کنید اگر نتیجه نداد با تامین دلیل شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

افزایش هزینه‌های شارژ ساختمان باید به تصویب اکثریت مالکین ومتصرفین در مجمع عمومی برسد