مشاوره حقوقی رایگان - کارتی کردن آسانسور

آیایکی ازساکنان آپارتمان میتواندآسانسوررافقط برای خودکارتی کند که بقیه نتوانن ازآن استفاده کنند؟آن هم به دلیل ندادن شارژساختمان توسط چندنفردیگر؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسانی که شارژ پرداخت نکرده اند حق استفاده ندارد بقیه باید استفاده کنند در صورت ممانعت می توانید با عنوان ممانعت از حق شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر موضوع کاملاً غیرقانونی بوده که می‌توانید ممانعت از حق از وی شکایت نمایید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله اگر مدیریت ساختمان است و شارژ توسط اشخاص دیگر پرداخت نمی‌شود میتواند در استفاده از چنین امتیازاتی محدودیت ایجاد کند تا زمان پرداخت شارژ

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مدیر در صورت عدم پرداخت شارژ اعضا می تواند پس از ارسال اظهارنامه و عدم توجه مالک را از خدمات مشترک محروم کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله در صورت عدم پرداخت هزینه مشاعات ، مدیر ساختمان میتواند ، خدمات را قطع نماید