مشاوره حقوقی رایگان - حقوق کارگر. انعام

با سلام.من الان 3ساله سره پمپ بنزین مشغول به کار هستم حقوقم نصف میدن هر وقت هم تقاضای حقوق میکنیم رد میده میگه انعام که سره پمپ هر که بهتون میده جزه حقوق محسوب میشه رفتم اداره کار اونم حالا نمیدونم تبانی یا بخشنامه هست اونها هم میگن انعام جزه حقوقه. در صورتی معلوم نیست کسی انعام بده یا نده. آیا اگر ما شکایت کنیم به حقمون میرسیم ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به قرارداد شما دارد در بعضی مشاغل چنین رویه ای حاکم است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید اعلام نمایید که هیچ انعامی نمی گیرید و گرفتن انعام جز حقوق محسوب نمیشود و هیچ ربطی به حقوق ماهانه ندارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام انعام جزحقوق محسوب نمیگردد،درصورت نیاز به راهنمایی کاملترازطریق دادراه تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله می‌توان شکایت خود را طرح تا موضوع اداره کار پیگیری گردد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بی جا گفته اند به هیات حل اختلاف کارگری محل خدمت خود سکایت کنید