مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند

سلام خدمت شما...خسته نباشین
حدود 2سال پیش یه قطعه زمین 100متری به صورت قولنامه از اقوام خریداری کردیم و ساخت و ساز کردیم... در حال حاضر هم برق هم آب و هم گاز رو به طور قانونی گرفتیم...ساخت خونه هم بدون مجوز و روند قانونی بوده...الان میخام بدونم برای گرفتن سند چقدر باید هزینه کنیم بابت جریمه و کل هزینه؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

بستگی به میزان تخلف و سایر موارد دارد .بهتره به شهرداری ثبت مراجعه فرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پرونده شما باید در کمیسیون بررسی گردد تا

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرونده شما بعلت ساخت وساز خارج از ضوابط به کمیسیون ارجاع وبعد از تشخیص

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید از نهاد های متولی این امر از قبیل شهرداری - ثبت پیگیری کنید