مشاوره حقوقی رایگان - مخالفت با نصب دوربین بدون اجازه وهماهنگی از ورود نصاب در محیط حیاط

آپارتمان 2واحدی ، طبقه بالایی بدون اجازه وهماهنگی اقدام به نصب دوربین وسیم کشی در پارکینگ داشته که بنده جلوی نصاب را گرفته ام ایشون از بنده شکایت کرده ، راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نصب دوربین باید با هماهنگی شما انجام شود و شکایت وی نتیجه ای نخواهد داشت.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نصب دوربین باید با موافقت اکثریت مالکان باشد

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام درمشاعات رضایت تمام ساکنین برای نصب دوربین باید اخذگردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نصب دوربین باید با موافقت اکثریت ساکنین صورت گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام درمشاعات رضایت تمام ساکنین برای نصب دوربین باید اخذگردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نصب دوربین باید با رای اکثریت صورت پذیرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

درمشاعات رضایت تمام ساکنین برای نصب دوربین باید اخذگردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

نصب دوربین باید با موافقت اکثریت مالکان باشد