مشاوره حقوقی رایگان - تصرف قسمتی از زمین پس از تقسیم و قطع راه به زمین

با سلام
پس از فوت پدرم زمین شالی و صیفی کاری بجا مانده از وی پس از توافق و تراضی بین بنده و برادرم بگونه ای تقسیم شد که در مقابل تملک تمامی شالی توسط برادرم, زمین صیفیکاری به تساوی بین هر دو تقسیم شود که خطی بین من و ایشان به امضای ده نفر شاهد موجود است. پس از 8 سال برادرم سهم خود از زمین صیفی را به شخص دیگری به متراژ 8360 متر فروخته است و هم اینک پس از 22 سال که سهم بنده متراژ شده 6300 متر است.
علاوه بر این اختلاف متراژ زمین , برادرم حد فاصل زمین بنده و جاده را که متعلق به شخص دیگری بوده و از قدیم تردد به زمین پدری منوط به گذر از همین باریکه بوده را از ورثه ی آن بدون اطلاع بنده خریداری نموده و الان قدر السهم از راه عبور و مرور به زمین من نمیدهد.
لطفا راهنمایی بفرمایید جهت احقاق حق خود در خصوص اختلاف متراژ زمین طرفین و گرفتن راه چه کنم.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

با توجه به وجود حق عبور عملا خرید و فروش ان توسط اشخاص این حق را منتفی نمی کند و شنا با اثبات وحود این حق عبور از قدیم می توانید مزاحمت یا ممانعت از حق را از طریق دادگاه مرتفع نمایید .
در خصوص تفاوت متراژ ایجاد شده طبق مدارک موجود ابتدا تامین دلیل شود و سپس طرح دعوا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید دادخواست خلع ید نسبت به زمین اضافی فروخته شده توسط شریک را به طرفیت خریدار و فروشنده اقامه نمایید
اگر راه عبور ، از قدیم وجود داشته باشد برای همسایه حق ارتفاق ایجاد خواهد شد و مالک نمیتواند مانع عبور شما بشود و شما باید دادخواست رفع ممانعت از حق ارتفاق را اقامه کنید و ... جهت نیاز به توضیحات بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید دادخواست خلع ید نسبت به زمین اضافی فروخته شده توسط شریک را به طرفیت خریدار و فروشنده اقامه نمایید اگر راه عبور ، از قدیم وجود داشته باشد برای همسایه حق ارتفاق ایجاد خواهد شد